18 maart 2013

PvdA leden NW-Veluwe voelen Haagse fractie aan de tand

Afgelopen zaterdag vond de PvdA ledenraad plaats in Utrecht. Met als onderwerp: de kabinetsplannen voor 2013 en 2014 . Tweede Kamerlid Otwin van Dijk meldde zich bij de PvdA afdelingen Oldebroek, Hattem, Heerde, Epe en Elburg om ook op lokaal niveau de leden aan te horen en toelichting te geven. En met uiteindelijke doel: het regio geluid afleveren bij de fractie in Den Haag. Donderdag 21 maart komen lokale leden en Otwin van Dijk bij elkaar in Oldebroek.

Kabinetsplannen

Onderwerp van gesprek zijn de CPB cijfers en de kabinetsplannen voor dit jaar en komend jaar. Veel besproken en met nodige zorg bekeken onderwerpen. Ook bij de Veluwse leden. In het kader van de PvdA ledendemocratie onderhouden Tweede Kamerleden persoonlijke contacten met hun regio’s. Den Haag uit, het land in. Naar de mensen toe. Dat is de missie.

Ledendemocratie

De flinke bezuinigingsopdracht waar Nederland voor staat veroorzaakt zorgen en zelfs onrust. En dat is logisch als er mensen zijn die de effecten achter de voordeur hard voelen. Wordt de pijn eerlijk verdeeld? Dragen de sterkste schouders de zwaarste lasten? De PvdA volksvertegenwoordigers in Den Haag zijn het land ingestuurd om gesprek met de leden persoonlijk aan te gaan.
De Noord-West Veluwse PvdA leden en Otwin van Dijk komen op donderdag 21 maart bij elkaar in Oldebroek. De lokale leden hebben een uitnodiging ontvangen via de afdelingsbesturen.

Links

Otwin van Dijk op PvdA.nl

Website Centraal Plan Bureau