Sijmen Scholten, nummer 6

Door Sijmen Scholten op 8 maart 2018
Sijmen Scholten

Sijmen Scholten

Privé

Ik ben geboren in 1944 in Wezep. Ik ben getrouwd met Gerrie Koele, samen hebben we twee kinderen en vier kleinkinderen. Ik heb mijn hele arbeidsleven gewerkt in de installatietechniek, waarvan de laatste twintig jaar als uitvoerder bij Imtech. Bij deze firma heb ik vier jaar in de OR gezeten.

Politiek actief

Sinds 2007 ben ik secretaris van onze partij en de laatste vijf jaar ben ik actief als voorzitter a.i.

Standpunten

Armoede en schuldhulpverlening: voor mij betekent dit een armoedebeleid met specifieke aandacht voor kinderen. We moeten er zijn voor kinderen die opgroeien in armoede.

Elk kind moet wat mij betreft kunnen meedoen: met sport, schoolreisjes, muzieklessen en verjaardagen! Om deze kinderen te bereiken moeten we samenwerken met het jeugdcultuurfonds, onderwijs, de sociale wijkteams en het welzijnswerk. Maar ook vrijwilligers bij een sportvereniging zien wat er met een jongere of in z’n omgeving gebeurt. Vervolgens moeten deze vrijwilligers iets voor deze jongeren kunnen doen. De komende vier jaar wil ik me ervoor inzetten dat ze hiervoor de juiste middelen hebben.

Stem PvdA!

Mijn drijfveer is: goed onderwijs en gelijke kansen voor iedereen, ongeacht afkomst. Ik sta op de lijst om samen met u te werken aan een sociaal en zorgzaam Oldebroek. Ik roep u daarom op om op 21 maart te gaan stemmen.

Sijmen Scholten

Sijmen Scholten

Afdelingsvoorzitter secretaris Campagne coördinator leden administrateur Noordsingel 183 8091 XM Wezep telnr. 038 – 376 3707

Meer over Sijmen Scholten