PvdA verrast NVB met taart

11 maart 2018

Bezoek aan NVB.

Niet alleen op Valentijnsdag heeft de PvdA Oldebroek een hart voor vrijwilligers. Ook op een gewone donderdagavond in maart ging een delegatie van de PvdA-afdeling in Oldebroek op pad met een taart voor vrijwilligers die zich bezighouden met het onderhoud van onze buitensportaccommodaties. Deze keer vertrok de PvdA Oldebroek richting het sportpark van de Noord Veluwe Boys aan de Vogelzangveldweg in Hattemerbroek.

Kunstgras

Daar namen de onderhoudsmannen van het sportpark De Kuule, Harry en Piet, de taart in ontvangst als blijk van waardering voor hun inzet. Met een kopje koffie erbij kwamen de verhalen over de vorst die nog in de grond zit en die ervoor zorgt dat het veel werk is om het veld bespeelbaar te houden. Ook omdat sportpark dicht bij de bosrand ligt. Dit nadeel blijkt in de zomer juist weer een voordeel. Als de zon over de bosrand het sportpark beschijnt. Het veld ligt er in die periode zo mooi bij dat bezoekers bij aankomst zich afvragen of ze toch op kunstgras moeten spelen. Iets wat wel bijna dagelijkse inzet vraagt van de beide mannen die het onderhoud op zich hebben genomen.

Toekomstplannen

Ook een vertegenwoordiging van het bestuur schoof aan bij het gesprek. Gerjan Spijkerboer en Aalt Wolf vertelden over de meest recente veranderingen op het sportpark, onder andere een mooie overkapping van het terras, maar ook over de wensen die zij hebben voor de toekomst. Wensen voor hun velden maar ook voor hun accommodatie. Wel gaven ze beide aan dat het ook belangrijk is dat hun vereniging financieel gezond blijft. Voorzitter Harm Jan Lassche kwam aan het einde van het gesprek ook nog even de taart keuren. Wederom bleek de taart van Bakkerij Jonker goedgekeurd.