Door Sijmen Scholten op 13 februari 2014

Met elkaar voor elkaar

Het verkiezingsprogramma van de PvdA in Oldebroek draagt de titel “Met elkaar voor elkaar”. Lijsttrekker Henri van Beek presenteerde het sociaal gedreven programma aan een selectie van de lokale partijtop: de leden. In dit geval leden met de meest indrukwekkende sociaal democratische historie. Zij die de oprichting van de PvdA meemaakten in februari 1946.

De delegatie werd met de rode taxi naar Coelenhage in Wezep gehaald voor een ‘lunch meeting’.  Onder hen Henk Kolkman uit Wezep die 68 jaar PvdA lid is ,vanaf de oprichting op 9 februari 1946. Ook de PvdA leden met noemenswaardige levenservaring gaan volop met hun tijd mee.  Tijdens de ‘speed date’ met afdelingsbestuur en PvdA kandidaten werd hen het verkiezingsprogramma overhandigd door Henri van Beek.

“Wij willen politiek met en voor de mensen. Met elkaar voor elkaar ”, zo voegt Henri van Beek de ambities van PvdA Oldebroek samen.

 Het verkiezingsprogramma is te downloaden vanaf de website van PvdA Oldebroek >>

Sijmen Scholten

Sijmen Scholten

Afdelingsvoorzitter secretaris Campagne coördinator leden administrateur Noordsingel 183 8091 XM Wezep telnr. 038 – 376 3707

Meer over Sijmen Scholten