11 maart 2014

Lijst 5, nummer 3: Jack Hellendoorn

De lokale sociaaldemocraten die het de komende periode gaan doen in Oldebroek, stellen zich aan u voor. Vandaag is het de beurt van de nummer 3 op de lijst: Jack Hellendoorn.

Wie ben je?

Mijn naam is Jack Hellendoorn. Ik ben getrouwd en heb twee mooie dochters.

Wat doe je?

Ik werk meer dan 40 uur per week voor een groot communicatiebedrijf. Tevens zit ik, als voorzitter, in de ondernemingsraad en vertegenwoordig ik de belangen van ruim 1700 medewerkers. Ik zit al een aantal jaren in een landelijke adviescommissie van FNV/ABVAKABO aangaande de CAO van mijn bedrijf. Daarnaast zit ik in het bestuur van de stichting Oude stijl Jazzkring Noord Veluwe. Iedere eerste zaterdag van de maand organiseert deze stichting in Partycentrum Coelenhage in Wezep een live jazzmiddag van 16.00 uur tot 18.00 uur. Verder doe ik wat aan beeldhouwen in steen als hobby en hou ik van het Bourgondische leven.

Waarom bedrijf je politiek?

Ik bedrijf politiek om mij in te zetten voor een optimale woon- en leefomgeving voor alle inwoners van Oldebroek ongeacht afkomst en geloofsovertuiging. Daarbij denk ik dat de PvdA de aangewezen partij is om dit te bewerkstelligen. Ook is de PvdA de stabiele factor gebleken in alle colleges waar ze in heeft gezeten. De PvdA heeft in het afgelopen college, een periode van vier jaar, geen plaats gehad en iedereen heeft helaas kunnen zien waar dit toe geleid heeft. Een aantal wethouders ontslagen en vier jaar stilstand, om nog maar te zwijgen van de ruim 8 miljoen euro gemeenschapsgeld die er door dit college doorheen is gejast en waar maar nauwelijks inwoners van de gemeente Oldebroek van geprofiteerd hebben.

Nummer 3: Jack Hellendoorn

Nummer 3: Jack Hellendoorn